John Scott.
Nyheter

Utsedd till All-Star-kapten – nu trejdas han till Montréal

ANNONS

Slagskämpen John Scott har haft en minnesvärd första halva av säsongen 2015/16. Härom veckan blev det klart att den 33-årige Arizona Coyotes-forwarden röstats fram till en plats i All Star Game i Nashville i slutet av månaden. Nu har han dessutom blivit trejdad till Montréal Canadiens.

Det var en osedvanligt lång kedja av trejder som medförde att John Scott på fredagen trejdades från Arizona Coyotes till Montréal Canadiens. Allt började med att Coyotes skickade den från waivers nyligen upplockade backen Stefan Elliott till Nashville Predators i utbyte för den forne Röglebacken Victor Bartley.

Arizona skeppade därefter Bartley och Scott till Montréal Canadiens i utbyte för backen Jarred Tinordi och forwarden Stefan Fournier. Scott och Bartley skickades omedelbart ned till Canadiens farmarlag St. John’s Icecaps i AHL.

Vad klubbytet kommer att innebära för Scotts möjligheter att delta i All-Star Game är oklart. Men enligt Yahoo-bloggen Puck Daddy finns det flera exempel på spelare som har trejdats efter att ha blivit uttagen till en All-Star-match och ändå representerat sina forna klubbar. Scott röstades fram som kapten för laget som ska representera Pacific Division i stjärnmatchen i Nashville den 31 januari, men tillhör numera en klubb som återfinns i Atlantic Division.

John Scott har varit ombytt för Coyotes i elva matcher den här säsongen och registrerat en assist och 25 utvisningsminuter.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 23 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
16:20 Kanada - Slovakien VM
16:20 Schweiz - Tyskland VM
20:20 USA - Tjeckien VM
20:20 Sverige - Finland VM
fredag 24 maj
02:30 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
söndag 26 maj
02:00 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL