Lindy Ruff var inte nöjd med hur Cal Clutterbuck, i hans ögon, agerade efter den här tacklingen från Jason Demers.
Nyheter

VIDEO: Matchstraffet som fick coachen att gå till attack: ”Har en historia av filmningar”

ANNONS

Det omfattande spelet i numerärt underläge var en av faktorerna som fällde Dallas Stars i nattens match mot New York Islanders. Och en av anledningarna till att man spenderade så mycket tid i numerärt underläge i matchen var Jason Demers matchstraff, som han fick för en boarding på Cal Clutterbuck i försvarslös position vid sargen.

Men Dallas coach Lindy Ruff var inte nöjd med matchstraffet. Han menade att Clutterbuck, som tillfälligt lämnade isen efter tacklingen, förstärkte händelsen.
– Jag tror att killen som blev tacklad har en historia av filmningar. Jag tittade på händelsen. Jag tycker inte att han armbågade honom. Jag tycker inte att han gjorde någonting egentligen. Och han verkade inte ha gjort sig illa, men han sålde det rätt ordentligt. Kanske att han förtjänade en tvåa. Det är vad jag tycker, säger Ruff till klubbens hemsida.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL