Dainius Zubrus.
San José

Veteranforwarden får NHL-kontrakt efter tryout

ANNONS

Han provspelade med St. Louis Blues och fick nobben. I San José Sharks har det däremot gått bättre. I dag skrev veteranforwarden Dainius Zubrus under ett ettårigt tvåvägskontrakt med klubben. Kontraktet är värt 600 000 dollar i NHL.

Den 37-årige litauern draftades ursprungligen av Philadelphia Flyers i första rundan som 15:e spelare totalt 1996. Sedan dess har han spelat 1 243 NHL-matcher för Philadelphia, Montréal, Washington, Buffalo och New Jersey. Totalt har det blivit 584 poäng.

I fjol spelade Zubrus för New Jersey och noterades för fyra mål och tio poäng på 74 matcher.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL