Oscar Klefbom.
Pittsburgh

VIDEO: Se Oscars Klefbomb i förlustmatchen

ANNONS

Oscar Klefbom och Anders Nilsson gjorde sitt, men det räckte inte för Edmontons del. Trots svenskarnas imponerande match föll Edmonton med 2-1 i hemmamötet med Pittsburgh.

Klefbom inledde målskyttet i matchen med sina andra fullträff för säsongen. Svensken följde med upp i ett anfall, och bombade in ledningsmålet bakom Jeff Zatkoff i Penguinskassen. Det var svenskens femte mål den hittills ganska korta NHL-karriären.

Anders Nilsson storspelade och räddade 31 skott, men fick ändå se sig som en förlorare i natt. Såväl Daniel Sprong som Phil Kessel lyckades överlista svensken, vilket alltså räckte till en 2-1-seger för Pittsburghs del.

Den så kritiserade Sidney Crosby hade en assistpoäng på Kessels avgörande mål, och står nu noterad för fyra poäng på de fyra senaste matcherna.

Den här artikeln handlar om: