Tore Jobs
Nyheter

Efter tuffa hösten – han får lämna sin roll i Leksand

ANNONS

Leksand har haft en tuff höst både sportsligt och ekonomiskt. Nu har klubben också valt att agera. På lördagskvällen meddelade klubben via sin hemsida att Tore Jobs plockas bort från rollen som sportchef. Han kommer framöver att få rikta in sig på arbetet som vice VD inom föreningen.

– Jag jobbar stenhårt för att Leksands IF ska klara stålbadet föreningen går igenom. Det är helt rätt att förändra organisationen, förstärka den sportsliga organisationen med ett sportråd för realisera den långsiktiga sportsliga målsättningen och jag kan fokusera mig på mitt arbete som Vice VD, säger Tore Jobs till Leksands hemsida.

Samtidigt tillsätter klubben ett sportråd bestående av Fredrik Jax, som närmast har varit scout åt NHL-klubben St Louis Blues, samt Mikael Karlberg som har arbetat inom Leksands juniorverksamhet.

– Trots en tuff sportslig och ekonomisk situation känner vi den mycket starka positiva kraft och engagemang som finns för Leksands IFs framtid. Styrelsen har arbetat fram målsättningar och aktiviteter som vi är övertygade om kommer säkra och utveckla Leksands IF. Vi kommer inom kort att bjuda in medlemmar och intressenter kring föreningen till ett stort evenemang för att presentera vår handlingsplan och få värdefull input, säger Leksands ordförande Åke Norström.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
måndag 29 april
19:30 Skellefteå - Rögle SHL
22:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
tisdag 30 april
20:00 Zürich - Lausanne National League
01:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
01:30 Carolina Hurricanes - New York Islanders NHL
onsdag 01 maj
03:30 Winnipeg Jets - Colorado Avalanche NHL
04:00 Vancouver Canucks - Nashville Predators NHL
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games