Viktors Jasunovs.
TV-pucken

TV-pucken: Fräckisarna tog Stockholm Nord till semifinal

Stockholm Nord fixade den tredje semifinalplatsen i TV-pucken genom att besegra Gästrikland med 4-1. Detta efter att stockholmarna svarat för ett par riktigt fräcka mål.

SDE Hockeys Casper Siösteens matchvinnande 2-1-mål tidigt i den andra perioden kom till efter att forwarden vallat in pucken via målvakten Ludwig Agells hjälm. Därefter klev AIK:s lettländare Viktors Jasunovs fram och punkterade matchen med två snabba mål. Vid 4-1-målet stal han pucken av en motståndarback bakom målet och överrumplade målvakten Agell.
– Det är enkelt att spela när man har så bra spelare med sig, säger Jasunovs till SVT.

Stockholm Nord fick även mål från AIK:s Linus Nordin, framspelad av Jasunovs, och ställs nu mot vinnaren i mötet mellan Stockholm Syd och Norrbotten i morgondagens semifinal.
– Första perioden är vi alldeles stressade och vill göra för mycket själv. Vi pratatde om tålamod, för har de tålamod och flyttar pucken i sidled så är de skickliga

Gästriklands mål gjordes av Simon Appelquist, Brynäs.