TROR PÅ VÄRNINGEN. Victor Rask lovordar Modos värvning av Patrick Dwyer.
SHL

NHL-svensken tror på Modos nyförvärv: ”Kommer att lyckas bra”

ANNONS

I går värvade Modo ytterligare en nordamerikan. Det handlar om forwarden Patrick Dwyer, med över 400 NHL-matcher bakom sig. En som gillar värvningen är Dwyers tidigare lagkamrat i Carolina Hurricanes, Victor Rask.
– Verkligen en jättesnäll kille som tänker på alla, säger han till hockeysverige.se om nyförvärvet.

Som ni kunde läsa igår här på hockeysverige.se så stärker Modo upp sitt anfallsspel med 32-årige amerikanen Patrick Dwyer.

I nio raka säsonger tillhörde Patrick Dwyer Carolina Hurricanes organisation. Under den tiden hann han spela 416 matcher och göra 42 mål och 93 poäng. Inför den här säsongen fick han emellertid inget nytt förtroende – och hittade heller inte någon ny klubbadress.

En som spelade med Dwyer i fjol och lovordar Modos värvning är Carolinas forward Victor Rask. Till hockeysverige.se säger han att Dwyer riktigt bra skridskoåkare med ett bra skott och tillägger:
– Vid sidan av isen är han verkligen en jättesnäll kille som tänker på alla. Jag tror han kommer lyckas bra i Modo, och det är en bra värvning enligt mig. Dessutom gillar han att fiska och det finns det ju bra möjligheter till uppe i Ö-vik.

Med Patrick Dwyers ankomst till laget har Modo nio spelare som kommer från andra länder än Sverige: Shaun Heshka, Joel Kwiatkowski, Bobby Butler, Maxime Lapierre, Byron Ritchie, Per-Åge Skröder, Bill Thomas och Kyle Wilson. Lägg där till coachen Larry Huras och backen Noah Welch, som ansluter nästa månad.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 03 maj
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM