Paul Maurice.
Winnipeg

VIDEO: Winnipegcoachens subtila sågning: ”Ära att vara i samma byggnad”

ANNONS

Winnipeg Jets coach Paul Maurice var missnöjd med mycket efter nattens match mot Minnesota Wild, när hans lag åkte på en svidande 8-1-förlust på bortaplan. Efter matchen var Maurice allt annat än nöjd med sin motpart Mike Yeo, som fortsatte att matcha sina bästa spelare hårt även när matchen sedan länge var avgjord.

Maurice säger egentligen ingenting otroligt uppseendeväckande i intervjun efter matchen, men det går ändå inte att ta fel på vad han tycker om Mike Yeo. Och när han i slutet på intervjun får frågan om han är frustrerad över motståndarnas uppträdande blir svaret lätt sarkastiskt.
– Nej, nej, jag tycker bara att det var en ära att vara i samma byggnad som dem i kväll.

Den här artikeln handlar om: