Kevin Lindskoug.
Nyheter

Lindskoug höll tätt – och Lövens juniorback fortsätter leverera

ANNONS

Kevin Lindskoug stoppade 26 skott och höll säsongens första nolla när Björklöven vann hemmamötet mot Almtuna med 3-0. Lindskoug har därmed bara släppt in fyra mål på 91 skott under de tre inledande matcherna i Hockeyallsvenskan.

Nye kanadensaren Alex Hutchings sköt sitt andra allsvenska mål när han gav hemmalaget ledningen hemma i T3 Center halvvägs in i den första perioden. 2-0 kom från Fredrik Hettas klubba i powerplay, nyförvärvet från Panterns tredje mål på lika många matcher. Med drygt två minuter kvar av tredje perioden satte sedan Jon Palmebjörk spiken i kistan med sitt 3-0-mål. Även det i powerplay.

I Björklöven fortsätter juniorbacken Lukas Ekeståhl Jonsson att leverera offensivt. Två assist i kvällens match ger honom totalt fyra på de inledande tre matcherna. I fjol svarade 19-åringen för 44 poäng på 41 matcher för Modo i J20 SuperElit. Med det var han seriens näst bäste back efter Skellefteås Jacob Andersson.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL