Simon Bertilsson.
SHL

Beskeden om de skadade Brynässpelarna

ANNONS

Brynäs har, i vanlig ordning, haft en del skadebekymmer under försäsongen. Sebastian Enterfeldt är exempelvis långt ifrån en comeback, och i ett av de två mötena mot Leksand tvingades man låna in en spelare från Almtuna.

Men nu tycks det komma lite positiva besked för Thomas Berglund och hans lag. I morgondagens match mot Örebro är det tänkt att Jesper Ollas ska göra comeback efter sin skadefrånvaro. Ollas spelade bara två matcher i SHL den gångna säsongen, efter att säsongen dessförinnan ha noterat 39 poäng och fått debutera i landslaget.

Också Simon Bertilsson är på väg tillbaka i spel efter sin överkroppskada. Han kommer dock inte vara med redan i morgon, skriver Gefle Dagblad.
– Jag tränade hela förra veckan, men tagit det lugnare den här veckan. Men jag hoppas kunna gå på för fullt framåt helgen igen. När jag kan spela vet jag inte, men jag hoppas snart, säger den nyblivne assisterande lagkaptenen.

När det gäller norrmannen Sondre Olden, som förra säsongen misslyckades ordentligt i Brynäs och lånades tillbaka till Vålerenga, dröjer dock comebacken ett ganska bra tag till. Den VM-meriterade forwarden opererade axeln i slutet av förra säsongen.
– Det tar tid att komma tillbaka. Jag ska på återbesök i Norge där jag gjorde operationen. När det blir vet jag inte exakt och jag vet inte heller när jag kan vara tillbaka i spel, säger han till GD.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
tisdag 07 maj
01:00 Vancouver Canucks - Edmonton Oilers NHL
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM
lördag 11 maj
12:20 Frankrike - Kazakstan VM
12:20 Storbritannien - Kanada VM
16:20 Polen - Lettland VM
16:20 Österrike - Danmark VM
20:20 USA - Tyskland VM
20:20 Norge - Tjeckien VM