Kevin Marshall
SHL

Rögle plockar in back från Nordamerika: ”Vi blir ännu jobbigare att möta”

ANNONS

Rögle har gjort klart med ett nyförvärv från Nordamerika. Det handlar om defensivt starke backen Kevin Marshall som närmast kommer från Toronto.
– Vi har fått mycket goda vitsord om Kevin. Det är en hårt arbetande back som inte är rolig att möta. Han kommer att göra så vi blir ännu jobbigare att möta, hans främsta styrka är i egen zon, säger Rögles sportchef Masken Carlsson till klubbens hemsida.

Utöver Dominik Graňák har Rögle inte ett speciellt erfaret försvar inför sin comebacksäsong i SHL. Det gäller så väl backsidan som målvaktssidan.
Men nu ska man ha gjort klart med en ny back, enligt Helsingborgs Dagblad.

Det handlar om 26-årige Kevin Marshall, en back som draftades redan i andra rundan när det begav sig men som bara spelat tio NHL-matcher under karriären.
De sex senaste säsongerna har han spelat AHL-hockey närmast uteslutande, utöver de där tio NHL-matcherna för Philadelphia i november och december 2011.
– Vi har fått mycket goda vitsord om Kevin. Det är en hårt arbetande back som inte är rolig att möta. Han kommer att göra så vi blir ännu jobbigare att möta, hans främsta styrka är i egen zon, säger Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson till klubbens hemsida.

Senaste två säsongerna har han spelat för Toronto Marlies och sköt den senaste säsongen ett mål och sex assist på 44 matcher och har totalt gjort 11+46 poäng på 386 matcher i AHL.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games