San José

VIDEO: Här räddas finske NHL-keepern – två gånger om

ANNONS

”I’ll get by with a little help from my friends”, sjöng The Beatles en gång i tiden.
I natt kunde San José Sharks finske målvakt Antti Niemi gott ha nynnat på den trudelutten. Han fick nämligen all hjälp han skulle kunna begära för att hålla borta pucken från sin målbur när Sharks mötte Ottawa Senators på bortais.

I den här galna sekvensen lyckas båda Tommy Wingels och Marc-Edouard Vlasic bidra till att Ottawas back Cody Ceci inte blir målskytt. I långa loppet räckte det inte för Sharks. Ottawa vann med 5-2 efter två mål av Mika Zibanejad.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
fredag 31 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL