Nyheter

”Hoppas komma till en klubb som tror på mig”

ANNONS

Simon Mattsson, 21, och Almtuna går skilda vägar. Mattsson som spelade med Leksand i Hockeyallsvenskan så sent som säsongen 2012/13 gjorde den här säsongen i Almtuna sju mål och totalt 17 poäng på 50 matcher.
– Jag fick inte den istid som jag behövde i Almtuna som inte heller ville skriva ett nytt kontrakt med mig. Almtunas spelstil gynnar inte direkt min spelstil samtidigt som förra säsongen var väldigt bra för min del med slutet i Karlskrona, säger Simon Mattsson till hockeysverige.se.
– Jag fick det bara inte att fungera som jag ville den här säsongen. Jag hoppas att komma till en klubb som verkligen tror på mig och ger mig mycket speltid. Självklart ska jag förtjäna den också. Men jag ville inte vara kvar i Almtuna och Almtuna ville inte ha kvar mig, så enkelt är det.

Vart Simon Mattsson kommer att spela nästa säsong är i dagsläget oklart.
– Det är inget klart ännu. Jag vill också säga att jag trivdes bra i Almtuna och har ingenting emot den klubben. Jag är tacksam mot Almtuna för att man tog hit mig då det strulade för mig.

Simon Mattssons moderklubb är Skå IK på Ekerö i Stockholm. Det återstår att se om han återvänder till huvudstaden eller om han kommer att hamna in någon annan klubb.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 03 maj
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM