BYTTE KLUBBAR. Tim Erixon, Joakim Lindström och William Karlsson är tre spelare som diskuteras i senaste avsnittet av NHL-timmen.
Winnipeg

PODCAST: Efter senaste klubbytet – är svenskens NHL-karriär slut nu?

ANNONS

NHL-timmens 54:e avsnitt är här och givetvis blir det stort fokus på allt som inträffade inför måndagens trade deadline. Linus Hugosson och Uffe Bodin ger er en fyllig genomgång av de största trejderna, vinnarna och förlorarna – och inte minst analyser av svenskarna som fick flytta på sig.

Tiden innan trade deadline blev i vanlig ordning hektiskt i NHL. Flera stora bytesaffärer genomfördes och det är kring dessa som dagens avsnitt av NHL-timmen kretsar. Linus Hugosson och Uffe Bodin tar ut tre stora vinnare och tre stora förlorare bland lagen som var mest aktiva inför deadlinen. Dessutom blir det djupanalyser av situationen för de svenska spelare som fick röra på sig. I några fall frågar Linus och Uffe sig själva om de senaste klubbytena är tecken på att respektive spelares NHL-karriär kommit till vägs ände.
Dessutom:
* Mats Zuccarellos nya kontrakt med New York Rangers – är norrmannen värd sina 4,5 miljoner dollar per säsong?
* Mark Giordanos allvarliga skada – borde Calgary Flames ha agerat för att stärka sina trupp i stället för att trejda bort spelare?
* Chicago Blackhawks – gör Kimmo Timonen och Antoine Vermette laget till en större utmanare?
* Veckans lag – inga svenskar men väl några sköna överraskningar.
Detta och mycket annat i NHL-timmen #54:
Den här artikeln handlar om: