Nyheter

Poängdrottningen stannar i Djurgården till 2016

ANNONS

Djurgårdens damlag har inte ens inlett kvalet till Riksserien, men redan nu står det klart att en av lagets största stjärnor spelar i laget även nästa säsong. Det är den tidigare Modo- och landslagsspelaren Tina Enström som har förlängt kontraktet med ytterligare en säsong, skriver Djurgården på Twitter.

23-åringen har dominerat damernas division 1 östra med eftertryck den här säsongen. Under grundserien i division 1 svarade den från Nordingrå bördiga forwarden för 25 mål och 58 poäng – på 15 matcher.

Djurgården inleder kvalet till Riksserien med att ta emot SDE på Hovet på lördag 19.30. I kvalserien ingår även Almtuna, Färjestad, HV71, Björklöven, Sundsvall och Södertälje. De fyra främsta av de åtta lagen spelar i Riksserien nästa säsong.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL