Brandon Pirri.
Videocenter

VIDEO: En riktig Pirri-uett till filmning – avgjorde matchen

ANNONS

New York Islanders fans var upprörda efter nattens 2-4-förlust med Florida Panthers. Anledningen till det var en omdebatterad utvisning på forwarden Cal Clutterbuck tidigt i den tredje perioden.

Islanders back Thomas Hickey – och inte Clutterbuck – fick upp sin klubba högt i en situation framför det egna målet. Panthers forward Brandon Pirri som just hade brutit in på mål fick klubban mot ansiktet och gjorde en våldsam piruett trots att klubban knappt tycktes träffa honom.

Pirri, som gjorde ett mål och en assist i matchen, klarade sig utan utvisning för filmning, något som fick Islanders-supportrar på Twitter att se rött. Situationen utmynnade nämligen i ett powerplay för Panthers där Jimmy Hayes skickade in det matchvinnande 3-2-målet.

Vad tycker ni? Filmning eller en helt normal reaktion från Brandon Pirri?

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL