Toronto

Torontos stjärnor på marknaden – Phaneuf placeras i New Jersey

ANNONS

Med Toronto Maple Leafs i fritt fall spekuleras det vilt kring lagets stjärnor. Samtliga spelare bortsett från spelskicklige forwarden James van Riemsdyk och unga backlöftet Morgan Rielly rapporteras vara tillgängliga, uppger Ottawa Sun.

Det skulle innebära att superstjärnorna Phil Kessel och Dion Phaneuf kan vara på väg bort. Den sistnämnde ryktas ha intresse från bland andra New Jersey, Dallas och Calgary.

Med deras stora kontrakt och trade deadline bara en månad bort är det dock osannolikt att en trejd är nära förestående. Andra spelare som scouter runtom i ligan uppges hålla ögonen på inkluderar finske Leo Komarov, skadebenägne Joffrey Lupul och svenskbekantingen Cody Franson, vars kontrakt går ut efter säsongen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 28 maj
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL