Speltips Hockey

Dagens Spels speltips: SHL-Svepet Torsdag

ANNONS

I kväll spelas fem matcher i SHL-hockeyn. Tipparna på Dagens Spel analyserar sönder dem och kommer med sina bästa tips inför omgången i samarbete med ATG Sport. 

Matcherna: 
Mora-Timrå
Linköping-Frölunda
Luleå-Skellefteå
Brynäs-HV71
Djurgården-Malmö

OMGÅNGENS HEMMAVINNARE:

Djurgården kommer från en 1-3-förlust på bortaplan mot Malmö. Tränaren Robert Ohlsson var missnöjd med att spelarna inte var ”påslagna” i matchen och att passningsspelet inte fungerade som det skulle. Inställningen bör vara på topp nu när Djurgården skrinnar ut på hemmaplan och det är viktiga poäng som står på spel. Djurgården kan fortfarande sluta etta eller tvåa i tabellen, vilket ger en viktig hemmaplansfördel när slutspelet drar igång, men då gäller det att vinna den här sortens matcher. Stockholmarna har vunnit de tre senaste hemmamatcherna mot Växjö, Linköping och Brynäs med totalt 13-5 i målskillnad.  Vi är helt inne på att Djurgården vinner igen och ettan spelas till oddset 1.72 hos ATG Sport!

OMGÅNGENS MÅLSPEL:

Vi räknar med att få se en underhållande och målglad match då Linköping och Frölunda drabbar samman. Linköping har flera offensivt vassa spelare men backsidan är tunn då kuggarna Lukas Bengtsson och Mattias Bäckman saknas. Frölunda är ligans bästa bortalag sett till inspelade poäng och faktum är att göteborgarna gjort fler mål på resande fot än hemma i Scandinavium. Frölunda har gått över 4,5 mål i fyra av sina fem senaste bortamatcher i SHL. Linköping har gjort detsamma i sju av de åtta senaste hemmamatcherna. Lägg därtill att lagens två senaste inbördes matcher slutat med sju mål och fem mål. Vi tvekar inte att spela över 4,5 mål till oddset 1.70 hos ATG Sport!

OMGÅNGENS MÅLSKYTT:

Mora och Timrå drabbar samman i en viktig match för bottenstriden. Mora har imponerat på oss i sina senaste hemmamatcher och nu har de chansen att skapa ett jättegap ner till Timrå under strecket. Andrew Rowe är en mycket viktig offensiv spelare för sitt Mora och han har visat praktform i matcherna på slutet. Den 31-åriga amerikanen har gjort tio mål i de nio senaste matcherna och han kommer ha en framträdande roll i kväll också. Vi spelar Andrew Rowe som målskytt under ordinarie tid till oddset 2.48 hos ATG Sport!

Åldersgräns 18 år för spel online. Spelar du för mycket – ring Stödlinjen på 020-81 91 00.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 26 april
17:30 Pelicans - Tappara Liiga
01:00 Washington Capitals - New York Rangers NHL
01:30 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 27 april
04:00 Colorado Avalanche - Winnipeg Jets NHL
04:30 Los Angeles Kings - Edmonton Oilers NHL
15:15 Rögle - Skellefteå SHL
20:00 Lausanne - Zürich National League
20:00 New York Islanders - Carolina Hurricanes NHL
23:00 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers NHL
söndag 28 april
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
04:30 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:00 Sverige - Tjeckien U18-VM
16:00 Tappara - Pelicans Liiga
20:30 Colorado Avalanche - Winnipeg Jets NHL
23:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
måndag 29 april
02:00 Washington Capitals - New York Rangers NHL
04:30 Los Angeles Kings - Edmonton Oilers NHL
19:30 Skellefteå - Rögle SHL
22:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
torsdag 02 maj
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games