Leif Boork.
Nyheter

Boork breddar Damkronorna: ”Okänsligare för skador och frånvaro”

Det blev ”bara” en tredjeplats för Sveriges damkronor i helgens fyrnationsturnering i Uppsala. Trots det tycker förbundskaptenen Leif Boork hela tiden att hans adepter gör framsteg på isen.
– Jag känner att vi breddar urvalet av dom spelare vi kan använda oss av vilket gör oss lite okänsligare för skador och frånvaro av olika slag, säger Boork till hockeysverige.se.

UPPSALA (HOCKEYSVERIGE.SE)
Det blev en tredjeplats för Damkronorna i fyrnationersturneringen i Uppsala under helgen. Ryssland vann, Finland kom tvåa och Tyskland fyra. Förbundskaptenen Leif Boork var trots att man inte vann turneringen ganska nöjd med lagets insats då hockeysverige.se slog sig ner för ett samtal med honom på spelarhotellet i Uppsala efter Finlandsmatchen.
– Den här turneringen ingår i en rad av turneringar som vi har spelat. Man kan sammanfatta med att vi spelar ganska jämt nu om man ser det till resultaten. Vi faller inte ihop eller har någon mellanmatch där vi tappar allt.
– Vi har belastat oss själva ganska hårt. Dels genom att spela många matcher, dels genom att träna ganska hårt då vi är på landslagsläger. Dessutom har vi spelat ganska mycket med fyra hela uppställningar, förutom i dag där vi vässade upp det lite grann.
– Jag känner att vi breddar urvalet av dom spelare vi kan använda oss av vilket gör oss lite okänsligare för skador och frånvaro av olika slag. Nu hade vi två centrar borta, Michelle Löwenehielm och Anna Borgqvist. Anna kom dessutom ganska sent med sin skada. Men tack vare att vi tagit in många spelare på sommarträningslägren och implementera dom här olika principerna vi har både on och off ice så blir det fler och fler som känner igen sig och kan smälta in i gruppen och vara med i urvalet.
– Prestationen är något mer än godkänd trots att vi förlorade två matcher.

Vilka negativa bitar hittar du för svensk del i turneringen?
– I den här turneringen hade vi många defensiva backar. Dom spelförande backarna i svensk damhockey är få. Nu var inte heller Lina Bäcklin med som just är den typen av back.
– Vi har en begränsning i vårt powerplay i och med att vi bara har en högerskytt, att jämföra med finskorna som kör med tre högerskyttar i sin förstauppställning. Den tjejen vi kan köra med, Emmy Alasalmi, har dessutom varit med väldigt lite. Vi ropar efter bra högerskyttar att ta med i landslaget, men det finns väldigt få. Det finns en uppe i Modo, Alice Östensson, som är en väldigt spännande spelare. Nu är hon ung och har inte varit med i landslaget en enda gång.

”VILL ATT TJEJERNA SKA SPELA FYSISKT”

Sara Grahn.

Damkronorna har under säsongen visat upp ett bra boxplayspel, men man drar också på sig en väldig massa utvisningar. På helgens tre matcher blev det totalt 42 minuter på botbänken för svenskorna.
– Det tar jag på mig. Jag vill att tjejerna ska spela ganska fysiskt. Det ska kännas att möta oss och motståndarna ska veta att vi kommer spela så tufft vi bara kan. När tjejerna får besked om det så blir det naturligtvis lite galet ibland. Men jag tar hellre det nu och försöker pressa den gränsen lite grann även om det blir lite saker som blir fel och kanske avgörande.
– Vi ska försöka hitta en bättre balans i det, men jag vill ha lite mer fysiskt spel helt enkelt.

En spelare som Leif Boork är mycket nöjd med i turneringen är Narthalie Ferno, född 1996.
– Hennes insats var väldigt positiv och blev framför allt bättre och bättre för varje match. Idag var hon riktigt bra. Hon har en underbar skridskoåkning, en bra balans och ligger nästa aldrig ner på isen.
– Hon väger 53 kg och är lite drygt 160 cm lång så hon är inte stor. En fräck tjej att ha i laget och inte någon blyg viol som går och väntar bara för hon är debutant. Jag är positivt överraskad.

Vilka fler spelare vill du lyfta fram efter helgen?
– Sara Grahn har tagit ett snäpp till i sitt internationella spel. Hon var bra förut, det visste vi, men mentalt har hon tagit ett steg till. Nu är hon jämnare i matcherna. Det gick lite upp och ner förut samtidigt som hon kunde bli lite liten i målet när hon släppt in ett mål. Nu blev hon turneringens spelare vilket berättar att andra än vi också sett hennes utveckling.

SVEDIN: ”JÄTTESTABIL BACK MED STARK KARAKTÄR”

Erika Grahm.

– Annie Svedin, en jättestabil back med en stark karaktär. Hon blev också en av våra assisterande kaptener tillsammans med Erika (Grahm) och Jenni (Asserholt).
– Lina Wester är tillbaka. Hon var jättebra innan hon blev skadad. Hon tycker själv inte att hon är så bra viket är problemet, skrattar Leif Boork och fortsätter:
– Det är i och för sig trevligt när dom är så, men Lina är en jättebra och smart spelare. Luften gick ur henne lite efter Sotji och hon behövde återhämta sig. Det är jättekul att hon är tillbaka och jag är väldigt förtjust i henne.
– Jag vill även lyfta fram Erika Grahm. Hon har haft en lite tung höst i Modo och har heller inte varit särskilt bra. Det här är något av det bästa jag sätt från henne under hösten även om hon kanske inte varit absolut topp.

I Erika Grahms fall antar jag att du är nöjd med hur hon tar för sig in och tar för sig framför motståndarmålet?
– Ja, absolut. Vi har pratat en hel del om det faktiskt. Hon har farten, storleken och räckvidden så hon ska gå bryta in där och utmana i stället för att söka dom öppna ytorna som hon gjort tidigare.

Ni mötte amerikanska lag i Kamloopsturneringen. Nu mötte ni enbart lag från Europa, vad är skillnaden som du ser det?
– För det första har Kanada och USA en bredare bänk och mer individuellt skickligare spelare i sitt lag. Det betyder att dom har ett ganska stort puckinnehav tillsammans med ett självförtroende som man fått genom att veta sedan generationer tillbaka att dom är topp två i världen. Det här gör att dom har ett mentalt övertag redan då vilket gör att dom vågar hålla i pucken vilket dom dessutom är ganska bra på.
– Vad vi kan försöka göra är att utmana dom lite grann på den mentala sidan. Lyckas vi med det så kanske vi får en halvmeter till mot en del spelare i vissa situationer. Får vi det så får vi lite mer tid och spel. Med det kan vi äta oss närmare dom lagen.
– Det här har vi gjort med Finland. Om vi går tillbaka för ett år sedan blev vi totalt utspelade av Finland. Jag kommer ihåg att vi förlorade med 4-0 i någon match och rörde knappt pucken. Nu har vi helt plötsligt spelat 5-5 i dom senaste tio matcherna och det har handlat om ett mål hit eller dit. Ändå kanske Finlands spetsspelare är bättre än våra om man ser det till individuell skicklighet.

Hur skulle du beskriva tjejerna inställning under den här veckan i Uppsala?
– Inställningen har varit, i alla fall under hela tiden jag varit med, fantastiskt bra. Vi pratar om massor av detaljer under träningarna, går promenader till rinken, hur man ska göra i vissa situationer och så vidare. Här är tjejerna suveräna.
– Jag tänkte efter på det här om dagen att sedan jag kom in i juli 2013 så har jag inte varit en om en för sen ankomst. Inte en enda på alla samlingar, frukostar eller middagar. Det är en fantastisk disciplin, passion och vilja för att komma någon vart, avslutar Leif Boork.

Klicka här för att se Leif Boorks nya trupp till turneringen i Füssen efter nyår.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 23 mars
19:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 Timrå - Örebro SHL
19:00 Frölunda - Färjestad SHL
19:30 Brynäs - Malmö SHL
23:30 Philadelphia Flyers - Minnesota Wild NHL
00:00 Boston Bruins - Montreal Canadiens NHL
00:00 Ottawa Senators - Tampa Bay Lightning NHL
00:00 Carolina Hurricanes - New York Rangers NHL
00:00 Washington Capitals - Chicago Blackhawks NHL
00:00 Detroit Red Wings - St Louis Blues NHL
00:00 Florida Panthers - Toronto Maple Leafs NHL
fredag 24 mars
01:00 Nashville Predators - Seattle Kraken NHL
02:00 Dallas Stars - Pittsburgh Penguins NHL
02:00 Calgary Flames - Vegas Golden Knights NHL
03:00 Vancouver Canucks - San Jose Sharks NHL
03:00 Anaheim Ducks - Winnipeg Jets NHL
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
17:30 IFK Helsingfors - Lukko Liiga
17:30 Ässät - Ilves Liiga
17:30 KooKoo - Tappara Liiga
19:00 Skellefteå - Rögle SHL
19:00 Växjö - Luleå SHL
19:00 BIK Karlskoga - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - Tingsryd Hockeyallsvenskan
20:00 Zürich - Davos National League
00:00 Buffalo Sabres - New Jersey Devils NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - New York Islanders NHL
lördag 25 mars
02:00 Colorado Avalanche - Arizona Coyotes NHL
15:15 Örebro - Timrå SHL
16:00 KalPa - Pelicans Liiga
18:00 Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings NHL
18:00 Boston Bruins - Tampa Bay Lightning NHL
18:30 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
18:30 Modo - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Nashville Predators - Seattle Kraken NHL
19:00 Färjestad - Frölunda SHL
21:00 Los Angeles Kings - Winnipeg Jets NHL
21:00 Calgary Flames - San Jose Sharks NHL
22:00 Minnesota Wild - Chicago Blackhawks NHL
22:00 New York Islanders - Buffalo Sabres NHL
22:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
00:00 Carolina Hurricanes - Toronto Maple Leafs NHL
00:00 Montreal Canadiens - Columbus Blue Jackets NHL
00:00 New Jersey Devils - Ottawa Senators NHL
00:00 Dallas Stars - Vancouver Canucks NHL
söndag 26 mars
01:00 Pittsburgh Penguins - Washington Capitals NHL
05:00 Edmonton Oilers - Vegas Golden Knights NHL
05:30 Anaheim Ducks - St Louis Blues NHL
15:00 Rögle - Skellefteå SHL
16:00 Ilves - Ässät Liiga
18:30 Mora - Södertälje Hockeyallsvenskan
21:00 Arizona Coyotes - Colorado Avalanche NHL
23:00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins NHL
00:00 Nashville Predators - Toronto Maple Leafs NHL
00:00 Chicago Blackhawks - Vancouver Canucks NHL
måndag 27 mars
04:30 Los Angeles Kings - St Louis Blues NHL
19:00 Frölunda - Färjestad SHL
19:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
01:00 Ottawa Senators - Florida Panthers NHL
01:00 Buffalo Sabres - Montreal Canadiens NHL
01:30 New York Islanders - New Jersey Devils NHL
tisdag 28 mars
02:00 Minnesota Wild - Seattle Kraken NHL
04:00 Anaheim Ducks - Colorado Avalanche NHL
04:00 Arizona Coyotes - Edmonton Oilers NHL
01:00 Detroit Red Wings - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning NHL
01:00 Boston Bruins - Nashville Predators NHL
01:00 New York Rangers - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens NHL
onsdag 29 mars
02:00 St Louis Blues - Vancouver Canucks NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Dallas Stars NHL
03:00 Calgary Flames - Los Angeles Kings NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Edmonton Oilers NHL
04:30 San Jose Sharks - Winnipeg Jets NHL
01:30 Toronto Maple Leafs - Florida Panthers NHL
01:30 Washington Capitals - New York Islanders NHL
torsdag 30 mars
04:00 Colorado Avalanche - Minnesota Wild NHL
01:00 New Jersey Devils - New York Rangers NHL
01:00 Boston Bruins - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Montreal Canadiens - Florida Panthers NHL
01:00 Ottawa Senators - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Washington Capitals NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Nashville Predators NHL
01:30 Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes NHL
fredag 31 mars
02:30 Chicago Blackhawks - St Louis Blues NHL
03:00 Edmonton Oilers - Los Angeles Kings NHL
04:00 Seattle Kraken - Anaheim Ducks NHL
04:30 San Jose Sharks - Vegas Golden Knights NHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten