Jens Nielsen.
SDHL

Från herr- till damtränare: ”Tjejerna måste vara mer på tårna”

Leksand har fått en bra start på Riksserien och har en segersvit på sju raka segrar. För gamle storspelaren och nye tränaren Jens Nielsen har det dock varit ett stort steg att gå från herr- till damhockeyn. Han upplever att damspelare kräver mer feedback än manliga spelare.
– Det blir många möten och många snack. Tjejerna vill veta varför man inte spelar. Att vara på tårna hela tiden är något som jag tror måste in mer i damhockeyn, säger Nielsen till hockeysverige.se.

Förra säsongen tog sig Leksand till semifinal i Riksserien efter att man, enligt många, överraskande slog ut AIK i kvartsfinalen. Då hette tränaren i Leksand Christer Siik. Nu har han lämnat det uppdraget och är i stället assisterande sportchef till Tommy Salo.

Ny tränare blev den tidigare danske storspelaren Jens Nielsen. Hans senaste uppdrag som tränare var hos Häradsbyggdens herrlag i division 2. Leksand har fortsatt på det inslagna spåret den här säsongen och ligger inför helgens omgång av Riksserien på fjärdeplats i tabellen efter Linköping, AIK och Modo.

Jens Nielsen.

Jens Nielsen kör utifrån samma typ av ledarskap som han har jobbat med under de senaste åren som herrtränare.
– Jag tycker inte att det är någon större skillnad på träning. Vi har ju exempelvis fys varje dag som vi har isträning och här ligger verkligen tjejerna i och kör.
– När det gäller isträningen ser jag faktiskt ingen skillnad alls. Tjejerna kör, är engagerade och det är hela tiden full fart, säger Jens Nielsen till hockeysverige.se.

Hur har du upplevt att ditt ledarskap har mottagits av tjejerna?
– Jag tror att det var lite svårt i början. Vi var inte så jättebra som lag i början heller. Det blev nog konstigt för tjejerna eftersom jag gick ut med att bästa laget för dagen ska spela. Det är många som har spelat hela tiden förra säsongen, men som kanske inte har gjort det på samma sätt den här säsongen.
– Det kan väl vara tufft om man var van med att vara säker på sin plats förra säsongen, men inte är det den här säsongen om man inte är på topp.

Har du fått acceptans för det nu då det har spelats 16 omgångar av Riksserien?
– Nej, inte riktigt. Jag tror att det fortfarande kan vara tufft för många att inte veta om man spelar varje match. Det blir många möten och många snack. Tjejerna vill veta varför man inte spelar. Samtidigt, att man måste vara på tårna hela tiden är något som jag tror måste in mer i damhockeyn.

Leksand valde att inför årets säsong behålla i stort sett hela truppen från förra säsongen i stället för att ta in nya spelare. Anledningen till det är ganska enkel.
– När jag fick jobbet var alla kvar och hur man värvar inom damhockeyn hade jag ingen aning om. Vi har heller inte någon i laget som tjänar något på att spela hockey och vi kan inte gå ut och värva spelare genom att erbjuda pengar.
– Vi hade en bra trupp redan samtidigt som vi fick bra nya elever till hockeygymnasiet. Jag ansåg att det räckte och det hör till saken att Leksand ändå gick till semi förra säsongen. Jag kände att det fanns en massa mer att göra med det här laget för att vi skulle kunna bli ännu bättre. Den här säsongen har ju dessutom börjat bra.

Har det inte lockat att få in en Kim Martin, Helene Martinsen eller Erika Grahm i laget?
– Jo, det klart, men hur gör man, skrattar Jens Nielsen och fortsätter:
– Vi har ingenting att locka med ekonomiskt här i Leksand. Nu när jag vet hur det fungerar och vad jag har att jobba med så kanske det blir lättare inför nästa säsong, om det nu blir så att jag blir kvar. Det vet jag ju inte heller eftersom jag bara har ett år på kontraktet.
– Blir jag kvar så kan man börja titta på och kontakta nya spelare och klart att jag skulle vilja ha en (Jennifer) Wakefield i laget, så är det ju.


Cecilia Östberg och Lina Wester.
Foto: Ronnie Rönnkvist

STJÄRNORNA BESLUTADE SIG FÖR ATT FORTSÄTTA

Två spelare som tänkte sluta inför årets säsong var landslagsspelarna och Lina Wester och Cecilia Östberg. Efter en del turer och många samtal valde båda två att spela vidare ytterligare en säsong. Idag ligger dom etta och två i Leksands poängliga.
– Jag hade möten med alla spelare, var för sig, när jag tog över. Bland annat då Lina och Cissi eftersom dom hade spelat förra säsongen. Dom var tveksamma och jag sa till båda två att jag inte tänker pressa någon och ingen i laget är given oavsett vad man gjort tidigare. Dom skulle givetvis känna för att spela och dom var jättevälkomna eftersom båda två är väldigt duktiga.
– Dom gick länge, funderade och tänkte samtidigt som vi träffades då och då, eftersom Leksand inte är så jättestort, och pratade ibland. När sedan den ena ville så ville också den andre. Det var aldrig något tjat från min sida utan det beslutet fick dom komma fram till alldeles själva.

Cecilia Östberg har så här långt svarat för tre mål och totalt 19 poäng på 14 matcher medan Lina Wester svarat för nio mål och totalt 18 poäng på lika många matcher.
– Båda två är tongivande i laget och ligger i topp av vår skytteliga. Helt klart är det två viktiga spelare för oss. Dom är med på lika villkor som alla andra och har dom en dålig dag så får även dom spela mindre.
– Som sagt var så har båda varit väldigt bra och det är väldigt roligt att dom ville fortsätta spela.

Leksand har under säsongen även bytt lagkapten från Sofia Engström till Elin Lundberg. Jens Nielsen förklarar varför.
– Sofia är visserligen med i landslaget nu igen, men hon var aldrig med till Kanada. Hon var inte så nöjd med det och kände kanske att hon ville släppa kaptensbindeln och istället lägga fokus på sig själv.
– Vi pratade om det en del och det här var kanske ett sätt för henne att släppa pressen. Man har ju sett genom åren att när vissa spelare, jag tänker på bland andra Jörgen Jönsson i Färjestad, blir kaptener så stämde spelet helt plötsligt inte.
– Boorken (förbundskapten Leif Boork) var här och kollade när vi slog Modo och då spelade Sofia riktigt bra och nu är hon också med till landslagsturneringen i Uppsala. Att vi har bytt lagkapten är inget som har stört oss som lag utan vi har kört på som vanligt.

Julia Åberg, Leksands ena lovande målvakt, har tvingats kasta in handduken för antagligen hela säsongen och det här ställer till en del huvudbry för tränarduon Jens Nielsen och Kjell Snibb.
– Samma där, vi skulle behöva en till målvakt, men hur gör man, haha…
– Hur värvar man en dammålvakt mitt i säsongen? Det är tufft och jag vet faktiskt inte hur vi gör framöver. Klart att vi skulle vilja ha in någon och vi tittar på olika lösningar. Vi har ”Snibben” som är både min hjälptränare och målvaktstränare. Han har lite kontakter så jag hoppas att han hittar någon som är sugen på att flytta hit och spela.
– Vi har Denise Reuterström och hon fick stå även en del förra säsongen eftersom Julia hade problem med ryggen då också. Hon har bra stöttning av ”Snibben” som hjälper henne mycket. Nu har vi dessutom vunnit sju raka matcher så det går det inte att säga annat än att hon har gjort det jäkligt bra.

Vad saknas i laget för att ni ska ligga med och slåss med Linköping om förstaplatsen i Riksserien?
– Vi har mött Linköping två gånger och förlorat med 4-1 båda gångerna. Men vi har absolut varit med i matcherna. Det som saknas är målskyttet. Vi behöver flera som kan göra mål. Dessutom har Linköping Jennifer Wakerfield och nu har man även fått in Stefanie Marty så man har många bra spelare. Vi är mer ett lag känns det som, men som har svårt att göra mål.

När går Leksand om Linköping?
– Ja, du. Vi får väl se i framtiden. Vi ska göra det bästa vi kan den här säsongen och vi har, som sagt var, varit med i matcherna när vi möts. Vem vet hur det ser ut när vi kommer till slutet av säsongen?
– Vi får hoppas att damhockeyn fortsätter att utvecklas i Leksand och att vi får fler nya spelare som vill komma hit. Det är ändå skilda världar eftersom vi inte betalar några löner till våra spelare, men det vet väl alla att Linköping gör. När vi också kommer dit, vilket jag hoppas på, kan vi också börja få hit ännu fler bra spelare.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 24 mars
17:30 KooKoo - Tappara Liiga
17:30 Ässät - Ilves Liiga
17:30 IFK Helsingfors - Lukko Liiga
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
19:00 Västervik - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Skellefteå - Rögle SHL
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Växjö - Luleå SHL
20:00 Zürich - Davos National League
00:00 Buffalo Sabres - New Jersey Devils NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - New York Islanders NHL
lördag 25 mars
02:00 Colorado Avalanche - Arizona Coyotes NHL
15:15 Örebro - Timrå SHL
16:00 KalPa - Pelicans Liiga
18:00 Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings NHL
18:00 Boston Bruins - Tampa Bay Lightning NHL
18:30 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
18:30 Modo - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Nashville Predators - Seattle Kraken NHL
19:00 Färjestad - Frölunda SHL
21:00 Los Angeles Kings - Winnipeg Jets NHL
21:00 Calgary Flames - San Jose Sharks NHL
22:00 Minnesota Wild - Chicago Blackhawks NHL
22:00 New York Islanders - Buffalo Sabres NHL
22:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
00:00 Carolina Hurricanes - Toronto Maple Leafs NHL
00:00 Montreal Canadiens - Columbus Blue Jackets NHL
00:00 New Jersey Devils - Ottawa Senators NHL
00:00 Dallas Stars - Vancouver Canucks NHL
söndag 26 mars
01:00 Pittsburgh Penguins - Washington Capitals NHL
05:00 Edmonton Oilers - Vegas Golden Knights NHL
05:30 Anaheim Ducks - St Louis Blues NHL
15:00 Luleå - Växjö SHL
15:00 Rögle - Skellefteå SHL
16:00 Ilves - Ässät Liiga
18:30 Mora - Södertälje Hockeyallsvenskan
21:00 Arizona Coyotes - Colorado Avalanche NHL
23:00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins NHL
00:00 Nashville Predators - Toronto Maple Leafs NHL
00:00 Chicago Blackhawks - Vancouver Canucks NHL
måndag 27 mars
04:30 Los Angeles Kings - St Louis Blues NHL
15:00 Timrå - Örebro SHL
19:00 Frölunda - Färjestad SHL
19:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
01:00 Ottawa Senators - Florida Panthers NHL
01:00 Buffalo Sabres - Montreal Canadiens NHL
01:30 New York Islanders - New Jersey Devils NHL
tisdag 28 mars
02:00 Minnesota Wild - Seattle Kraken NHL
04:00 Anaheim Ducks - Colorado Avalanche NHL
04:00 Arizona Coyotes - Edmonton Oilers NHL
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
01:00 Detroit Red Wings - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning NHL
01:00 Boston Bruins - Nashville Predators NHL
01:00 New York Rangers - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens NHL
onsdag 29 mars
02:00 St Louis Blues - Vancouver Canucks NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Dallas Stars NHL
03:00 Calgary Flames - Los Angeles Kings NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Edmonton Oilers NHL
04:30 San Jose Sharks - Winnipeg Jets NHL
01:30 Toronto Maple Leafs - Florida Panthers NHL
01:30 Washington Capitals - New York Islanders NHL
torsdag 30 mars
04:00 Colorado Avalanche - Minnesota Wild NHL
01:00 New Jersey Devils - New York Rangers NHL
01:00 Boston Bruins - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Montreal Canadiens - Florida Panthers NHL
01:00 Ottawa Senators - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Washington Capitals NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Nashville Predators NHL
01:30 Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes NHL
fredag 31 mars
02:30 Chicago Blackhawks - St Louis Blues NHL
03:00 Edmonton Oilers - Los Angeles Kings NHL
04:00 Seattle Kraken - Anaheim Ducks NHL
04:30 San Jose Sharks - Vegas Golden Knights NHL
01:00 Buffalo Sabres - New York Rangers NHL
lördag 01 april
02:00 Winnipeg Jets - Detroit Red Wings NHL
04:00 Vancouver Canucks - Calgary Flames NHL
04:30 Arizona Coyotes - Dallas Stars NHL
19:00 Nashville Predators - St Louis Blues NHL
21:00 Pittsburgh Penguins - Boston Bruins NHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten