Kevin Lindskoug.
Timrå IK

Björklövens glädjeskutt – får andrum till botten

ANNONS

Går det att få andrum i serien som vi kallar HockeyAllsvenskan? Det går att diskutera. Björklöven tog dock ett rejält skutt bort från botten av tabellen, när man idag hemmaslog Timrå med 3-1 och knep sin fjärde raka vinst.

Inför matchen skiljde det bara en poäng mellan lagen, men nu skiljer det fyra. Bara målskillnad skiljer Björklöven från den sista play off-platsen efter 3-1-vinsten. Man har dessutom sex poäng ned till Oskarshamn under strecket.

Efter att Andreas Molinder gett Timrå ledningen vände hemmalaget i den andra perioden vida mål av Emil Lundberg och Mark Hurtubise, och i den tredje perioden avslutade backen Alexander Hellström målskyttet.

Kevin Lindskoug stod för en stark insats i hemmalagets mål, och räddade 21 av 22 skott.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM