Joffrey Lupul.
Toronto

Torontos bakslag – stjärnan har gått sönder igen

ANNONS

Han har inte hållit sig skadefri under en hel säsong på fem år och kallas för ”glasmannen” av många av Torontos supportrar. Nu har Joffrey Lupul föga förvånande gått sönder igen. Kanadensaren bröt sin högra hand efter att ha ramlat olyckligt på träningen i torsdags och är nu borta på obestämd tid.

Extra olyckligt för forwardsstjärnan var att skadan kom i samma stund som han befordrats till förstakedjan för att åter kampera ihop med sin forna radarpartner Phil Kessel. Detta efter att Lupul, trots sin ringa poängproduktion på två mål och en assist, varit en av Maple Leafs bästa spelare hittills den här säsongen.

Lupul har på de fem senaste säsongerna missat 118 matcher på grund av skada och har inte spelat fler än 69 matcher någon säsong sedan 2008-2009. Då kanadensaren är en av Torontos mest framstående spelare är det också ett hårt slag mot ett Maple Leafs som är i skriande behov av högpresterande stjärnor.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL