Morgan Hassel
Nyheter

Matchvinnare för Hästen – efter 104 raka mållösa matcher

Nykomlingen Vita Hästen fortsätter att ha en fantastisk start på säsongen och håller kvar vid sin topplacering efter att ha slagit Almtuna borta med 3-2 efter förlängning.
Resultatet innebär att man tagit poäng i sex raka matcher och fortfarande är utan förlust efter ordinarie tid.

Mot Almtuna låg man under med 0-2 halvvägs in på matchen sedan Martin Karlsson och Victor Rollin Carlsson gjort mål för hemmalaget.
Men Daniel Åhsberg och Juha Uotila såg till att matchen var jämn redan innan andra perioden var över.

Efter en mållös tredje period och slog Morgan Hassel, med sitt första allsvenska mål någonsin efter 104 mållösa matcher, in segermålet till 3-2 för Hästen.

I målet fortsatte Axel Brage att spela starkt och stoppade 32 puckar den här gången. Han toppar målvaktsligan i HockeyAllsvenskan på 96,07 procent efter fem matcher.