SHL

Köp backikonens nya bok – få den signerad!

ANNONS

Han gjorde sig (ö)känd som en av de tuffaste spelarna i Sverige hockeyhistoria. Nu har Idrottsförlaget släppt boken ”Mördarn” med berättelsen om backklippan Mats Thelins väg till landslaget och NHL via spel i AIK. Här på hockeysverige.se kan du nu beställa boken – och dessutom få den signerad. 

Över 300 matcher för AIK i elitserien och allsvenskan och 163 matcher för Boston Bruins i NHL. Lägg därtill två VM-turneringar och ett OS i Tre Kronors dress. Mats Thelin var en av Sveriges tuffaste backar på 1980-talet. Trots att han mätte 180 centimeter i strumplästen spelade han hockey som om han vore en decimeter längre och åtskilliga kilon större. Det var just därför han fick smeknamnet ”Mördarn” en gång i tiden.

I sin nya självbiografi från Idrottsförlaget beskriver han med journalisten Tore S. Börjessons hjälp sin händelserika och strapatsfyllda karriär.

VILL DU BESTÄLLA BOKEN – OCH FÅ DEN SIGNERAD AV MATS THELIN?
HOCKEYSVERIGE.SE HAR KOMMIT ÖVER 20 SIGNERADE EX.
FÖRST TILL KVARN!
FYLL I FORMULÄRET NEDAN SÅ KOMMER BOKEN MED POSTEN.
PRIS: 295 KRONOR + 49 FRAKT! 

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
fredag 31 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL