Patrik Näslund
Nyheter

Andra raka tunga skalpen för Asplöven

Asplöven toppar HockeyAllsvenskan efter att ha tagit sin andra raka tunga skalp i säsongsinledningen.
Man följde upp bortasegern mot Bik Karlskoga med att slå AIK på hemmaplan med 4-2 på lördagskvällen.

Segerskytt blev Patrik Näslund, som varit med klubben under hela deras allsvenska sejour. Han satte 3-2-målet bara tretton sekunder efter att Michael Lindqvist kvitterat för AIK i mittskedet av tredje perioden.

Luleålånet Emil Sylvegård satte sedan tunga 4-2 med tre minuter kvar. Han spelade även fram Sebastian Dyk till 2-1-målet tidigare i perioden.

I och med segern är det klart att Asplöven, tillsammans med Mora, kommer vara de enda lagen som har full pott efter två omgångar i HockeyAllsvenskan.