Södertälje SK

Det blir en säsong till för Mr. SSK

ANNONS

Robert Carlsson kommer att vara med på Södertäljes hårda SHL-satsning den kommande säsongen.
På måndagen blev det klart att han går in på sin 19:e säsong i klubbens A-lag.

– Jag är otroligt glad och framför allt väldigt sugen på att spela ett år till. Det är ju en riktigt speciell säsong vi har framför oss och jag ser verkligen fram emot att vara en del av den. Laget ser riktigt bra ut och efter att ha tränat själv ska det nu bli skönt att träffa grabbarna. Jag längtar tills att säsongen ska börja på allvar och jag ser fram mot att göra allt för att SSK ska spela i SHL säsongen 15/16, säger Carlsson i ett pressmeddelande.

36-åringen sköt fem mål och 14 assist i HockeyAllsvenskan den gångna säsongen och har bortsett från den där säsongen i Malmö säsongen 11/12 tillhört SSK under hela sin karriär och spelat över 800 tävlingsmatcher för klubben.

– Vi är väldigt glada över att ha med Robban i vårt lag för den kommande säsongen. Han kommer bidra med enormt mycket betydelsefull rutin och klubbkänsla vilket är extra betydelsefullt i år när vi dels har en mycket speciell säsong framför oss, och dels när vi har så många nya spelare i truppen. Robban själv är riktigt laddad för detta och kommer, förutom med erfarenhet, bidra med mycket fysik till laget, säger sportchefen Per Nygårds.

Den här artikeln handlar om: