SHL

LHC-spelare riskerar missa SHL-premiären

ANNONS

Linköping riskerar att bli utan ett par av sina forwards under de inledande fyra matcherna av Champions Hockey League.
Corren.se skriver att både Oscar Sundh och Johannes Salmonsson ligger i riskzonen att kanske till och med missa SHL-premiären i mitten i september.

Enligt tidningen ska Oscar Sundh operera en skadad armbåge och man har problem med att hitta operationstid nu under semestertider.
– Det verkar vara svårt att få tag på operationstid, men förmodligen ska det göras och jag antar att det blir någon gång i augusti, säger tränaren Roger Melin till tidningen.

Salmonsson opererade höften efter förra säsongen och där tror läkarna att det ska kunna bli vila fram till efter SHL-premiären, vilket skulle innebära att han missar de fyra första matcherna av CHL.

Kent McDonell, som inledningsvis troddes ansluta till klubben först i oktober, kommer däremot bara att missa de två första CHL-matcherna för att sedan ansluta till bortamatcherna mot Pardubice och Bolzano.

Linköping spelar i samma CHL-grupp som Bolzano, TPS och Pardubice och har tilldelats den på pappret kanske lättaste av grupperna bland de svenska lagen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games