Winnipeg

Podcast: Stor Silly Season-special 2014

ANNONS

Stanley Cup är utdelad och medan Los Angeles Kings fortsätter sin blöta fest i Kalifornien passar Pro Hockey Talk på att rikta uppmärksamheten mot Silly Season. I denna långa podcast går Linus Hugosson och Uffe Bodin in på vilka spelare som riskerar att bli utköpta och vilka klubbar som står inför svåra lönetaksbeslut inför sommaren.

Pro Hockey Talk är framme vid säsongen 27:e och nästa sista podcast. Linus Hugosson och Uffe Bodin gör naturligtvis en tillbakablick på Stanley Cup-finalen 2014 och Los Angeles Kings väg tillbaka till tronen. Men dagens podcast riktar framför allt in sig på Silly Season-snackisarna.

  • Vilka NHL-spelare blir utköpta ur sina kontrakt? Utköpsperioden startade under måndagen och pågår till och med månadsskiftet. Hugosson och Bodin tar upp de hetaste kandidaterna till att få röra på sig.
  • Och hur blir det egentligen med New York Rangers? Var det här deras peak eller finns det mer att hämta i laget? Vad händer med alla lagets free agents? Strålman, Boyle, Moore, Pouliot, Zuccarello och Brassard är några av spelarna som ska ha nya kontrakt.
  • I nyhetssvepet konstateras det att Jason Spezza inte bara vill lämna Ottawa – han vill lämna Kanada. Dessutom dementerar Bostons general manager Peter Chiarelli ryktet om att Brad Marchand skulle vara på väg bort.
  • Hugosson och Bodin tittar närmare på fem klubbar med tuffa beslut. Hur ska Colorado exempelvis lösa den känsliga situationen med Ryan O’Reilly? Och kommer Anaheim Ducks att offra någon eller några av sina svenska talanger för att kunna värva en ny andracenter, exempelvis Ryan Kesler från Vancouver?
  • Dessutom plockar Hugosson och Bodin gemensamt ut sitt All-Star Team för säsongen 2013/14 – då är även OS och Stanley Cup-slutspel inräknat.

Detta och mycket, mycket mer i Pro Hockey Talk nummer 27!

Lyssna via Webb >> http://hipcast.com/podcast/HPPdvjMQ
Lyssna via iTunes >> http://itunes.apple.com/se/podcast/pro-hockey-talk/id778724943?mt=2

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL