Vancouver

Podcast: ”Nu kan Henke bli en av de största”

ANNONS

NHL-podden Pro Hockey Talk är framme vid sitt 25:e avsnitt den här säsongen. Det firar Linus Hugosson och Uffe Bodin med att ge lyssnarna allt inför den stundande Stanley Cup-finalen. En rejäl genomgång av de bägge finalisterna Los Angeles Kings och New York Rangers utlovas.

Det vilar en air av förväntan över dagens Pro Hockey Talk. I natt spelas den första Stanley Cup-finalen mellan Los Angeles Kings och New York Rangers i Staples Center. Dagen till ära bjuder Linus Hugosson och Uffe Bodin på en fyllig genomgång av finalister – lagdel för lagdel.

Linus och Uffe passar även på att delge sina tips inför finalen och passande nog skiljer de sig åt. Det står nämligen 10-10 i den prestigefyllda tipskampen de båda NHL-nördarna emellan.

Dessutom försöker programledarna att finna Henrik Lundqvists plats i den svenska hockeyhistorien. Börjar han nå samma nivå som Peter Forsberg, Nicklas Lidström, Mats Sundin och de andra superstjärnorna?

Annat kort och gott i Pro Hockey Talk #25:

  • Det snackas NHL Draft Combine där William Nylander imponerade samtidigt som en annan av de hetaste spelarna inför draften misslyckades kapitalt i ett av styrketesterna.
  • Vancouver Canucks har plockat bort en av sina svenska spelare från trejdmarknaden. Är det ett bra beslut?
  • Chicago Blackhawks har en tuff utmaning framför sig. De måste skriva dyra långtidskontrakt med Patrick Kane och Jonathan Toews. Kommer de att få plats med alla stjärnor under lönetaket under de närmaste säsongerna?
  • Det är dags att bli nostalgisk igen. Den här gången tar Linus och Uffe upp sina bästa Stanley Cup-minnen.
  • Slutligen, en ranking av de fem främsta Conn Smythe Trophy-kandidaterna. Var hamnar Kung Henrik?

Detta och mycket mer i en fullspäckad podcast med stort Stanley Cup-fokus!

Lyssna via iTunes >> https://itunes.apple.com/se/podcast/pro-hockey-talk/id778724943?mt=2
Lyssna via webb >> http://hipcast.com/podcast/HHN5Kh2Q

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 28 maj
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL