Nyheter

Får fortsätta på en Wild resa mot toppen

ANNONS

Minnesota Wild är ett lag på uppgång. Med uppsjö av talang i organisationen har man påbörjat en vandring mot toppen. Den gångna säsongen slutade det med ett uttåg i andra slutspelsrundan mot de regerande Stanley Cup-mästarna Chicago, men Wild imponerade med sitt fina spel. En som har stor del i framgången är coachen Mike Yeo, som nu fått sitt avtal med klubben förlängt.

Yeo har skrivit på ett nytt flerårskontrakt och får fortsätta bygga vidare på resan mot toppen som han startade för tre säsonger sedan.
– Jag är väldigt upprymd över att jag får fortsätta att coacha Minnesota Wild i jakten på en Stanley Cup till ”the State of Hockey”, säger Yeo i ett pressmeddelande.
– Stödet vi fått av fansen har varit otroligt och togs till en ny nivå under det här slutspelet. Nu är vi alla motiverade för att belöna dem.

Yeo har coachat Minnesota i tre säsonger och lagets resultat har stadigt förbättrats för varje år. Kanadensaren har sedan tidigare en Stanley Cup-seger, som assisterande coach till Dan Bylsma i Pittsburgh, från 2009 på sin meritlista.
– Mike har gjort ett väldigt bra jobb som coach de senaste säsongerna och vi ser fram emot hans fortsatta ledarskap, säger klubbens GM Chuck Fletcher.

I Minnesota återfinns svenskarna Jonas Brodin och Christian Folin.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL