SHL

Nära att ta över Brynäs: ”Ska ses i Gävle på torsdag”

ANNONS

Brynäs kan vara på väg att göra klart med en ersättare till Michael Sundlöv. AIK:s tidigare sportchef Anders Gozzi, med ett förflutet i klubben, ska vara högaktuell.
– Vi ska ses i Gävle på torsdag, säger Gozzi till Gefle Dagblad.

Michael Sundlöv har varit sportchef i Brynäs i tio år, men nu är det slut. 48-åringen har sagt upp sig och klubben jagar som bäst en ersättare.

Ett allt hetare namn i jakten på en ny sportchef är Anders Gozzi, som lämnade samma tjänst i AIK inför den gångna säsongen. Gozzi, som var aktiv i Brynäs som spelare mellan 1990 och 1994, har träffat klubben vid ett tillfälle och erkänner att han är intresserad.
– Jag vet inte om det finns fler personer som är aktuella eller inte. Men det finns helt klart ett ömsesidigt intresse. Sedan är det ju upp till Brynäs vad dom vill och bestämmer sig för. Vi ska ses i Gävle igen på torsdag, säger Gozzi till Gefle Dagblad.

Gozzi har under det senaste året varit anställd som halvtidsscout för Winnipeg Jets samtidigt som han har varit engagerad i en kylfirma, där han är delägare, och arbetat med ett nätverksprojekt inom AIK som heter Hockeyforum. Men det är sportchefsrollen han är mest sugen på att jobba med.
– Jag trivdes väldigt bra som sportchef i AIK, det var inte på grund av att jag inte tyckte om jobbet som jag slutade. Det finns en vilja och ett intresse av att komma tillbaka i en sån roll, säger Gozzi till GD.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 30 april
20:00 Zürich - Lausanne National League
01:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
01:30 Carolina Hurricanes - New York Islanders NHL
onsdag 01 maj
03:30 Winnipeg Jets - Colorado Avalanche NHL
04:00 Vancouver Canucks - Nashville Predators NHL
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games