SHL

Nu är det dags för Hockeygalan igen!

ANNONS

I morgon kväll är det dags för den andra upplagan av den inofficiella Hockeygalan. Det som smygstartade på Sanny Lindströms Twitterkonto 2012 blev i fjol realitet i form av en tv-sänd gala på C More och Csports.se där SHL-säsongens bästa prestationer prisades.

I år följer C More och hockeysverige.se upp fjolårets uppskattade initiativ med en ny gala fullspäckad med priser, gäster, inslag och dessutom en omröstning som ska kora det snyggaste målet och den snyggaste räddningen i SHL från den gångna säsongen.

Välkomna att klä upp er, ställ champagnen på kylning och häng med oss in i en afton där vi minns det bästa från SHL-säsongen 2013/14 – högt som lågt.

När? Nu på tisdag 29 april klockan 20.00.
Var? C More Sports och CSports.se.
Hur? Har man inte C More Sports går sändningen enkelt att följa via CSports.se – helt kostnadsfritt. Allt du behöver göra för att få in galan på din dator är att registrera ett konto. Vill du se galan på din iPad/läsplatta eller iPhone/smartphone kan du ladda ned CSports-appen och se galan genom den.
Använder du Mac, använd en annan browser än Google Chrome. En bugg där hindrar programmet från att fungera som det ska.
Twitter? Ja, det går även att följa galan och interagera med oss via Twitter där Södertälje SK:s tidigare klubbdirektör Maria Andark kommer att sköta spakarna under kvällen. Twitterkontot går under namnet @Hockeygalan och man kan diskutera galans innehåll med hjälp av hashtaggen #hockeygalan.
Vilka presenterar galan? Björn Oldéen på C More är programledare. Till sin hjälp har han galaproffset Sanny Lindström, landslagsmålvakten Valentina Lizana Wallner och hockeysverige.ses chefredaktör Uffe Bodin.
Vilka spelare kan vinna priser? Efter att hockeysverige.ses läsare röstat fram fem kandidater till priserna Årets målvakt, Årets back, Årets forward, Årets MVP och Årets EliteProspect (junior) har en jury på drygt 40 hockeyjournalister och experter röstat fram en vinnare i varje kategori. Dessutom kommer Sanny Lindström att dela ut åtskilliga småpriser
Här finner ni de nominerade SHL-spelarna samt juryn:
http://www.hockeysverige.se/2014/04/04/alla-de-nominerade-infor-hockeygalan-och-juryn/
Tävlingar? Via Twitter kan tittarna vara med och tävla om fina priser från Redken, Ica Maxi och CSports. Vill man tävla om hårvårdsprodukter från Redken gör man det genom att lägga upp en bild av sin galafrisyr på twitter tillsammans med hashtaggen #RedkenHG. Från Ica Maxi kan man vinna ett presentkort på 2 500 kronor om man lägger upp en bild av sin galamiddag ackompanjerat av hashtaggen #MaxiKarlstad. Presentkortet går att använda på samtliga Ica Maxi-butiker i Sverige. CSports.se lägger i sin tur in ett tioårsabonnemang i potten. Det tävlar man om genom att nominera egna kandidater till egenhändigt påhittade priser. Detta under hashtaggen #Hockeygalan.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games