Philadelphia

Philadelphias Schennsationella vändning

ANNONS

Philadelphia snodde en match i Madison Square Garden, och har kvitterat i matchserien mot New York Rangers efter en imponerande vändning där 0-2 blev 4-2. Matchvinnare blev Luke Schenn med sitt 3-2-mål.

De blev fullständigt utspelade i den första matchen i Madison Square Garden, och det såg knappast bättre ut i kväll, när Rangers gick på knock direkt och hade en 2-0-ledning.

Martin St Louis öppnade målskyttet med sitt första mål på hemmaplan sedan flytten till Rangers, redan efter fyra minuters spel, och när klockan inte hunnit längre än till åtta minuter hade Rangers 2-0 sedan Benoit Pouliot överlistat Ray Emery. Då startade vändningen.

Jakub Voráček sköt 1-2, rookien Jason Akeson kvitterade, och sen fullbordades vändningen av Luke Schenn halvvägs in i den andra perioden. Målet var backens första fullträff i slutspelet, och kom till efter en något tveksam retur från Henrik Lundqvist.

Wayne Simmonds avslutade sedan målskyttet, genom att näta i tom kasse i slutminuten.

Segern för Philadelphia gör alltså att det nu står 1-1 i matchserien. Nästa match spelas i Philadelphia natten till onsdag.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL