Västerås IK

Nu är målkungen redo för comeback

ANNONS

Han missade slutet av den allsvenska grundserien på grund av skada. Trots det blev Västerås forward Jeremy Williams målkung i Hockeyallsvenskan med sina 26 fullträffar. I kväll är han tillbaka i spel när Västerås ställs mot Rögle i kvalserien.
– Det ska bli riktigt kul att komma ut och spela, säger Williams till VLT.

När Västerås förlorade kvalseriepremiären mot Malmö efter straffar var det utan Jeremy Williams i laget. Kanadensaren skadades sig i den allsvenska seriefinalen mot Malmö den 22 februari. Snart en månad senare är han äntligen redo att återvända.

30-åringen finns med på isen när Västerås ställs mot Rögle i kväll och han är glad över att skadetiden slutligen är överstökad.
 Det ska bli riktigt kul att komma ut och spela, det har gått nästan en månad sedan senast och det kändes bra på träningen i går, säger Williams till VLT.
– Jag är redo. Det här var ett planerat beslut, och jag hade aldrig spelat om jag kände minsta tvekan. Jag känner mig stark men är fortfarande lite ovan vid åkningen.

I Västerås finns det en viss oro för att motståndarna ska sikta in sig på Jeremy Williams, som vann Hockeyallsvenskans målliga med sina 26 mål. Tuffingen Viktor Mårtensson lovar dock att ingen ska få kröka ett hår på stjärnans huvud ostraffat.
– Jag kommer absolut att finnas där för Williams, och alla andra också. Börjar de buffla kommer jag att vara där, säger Mårtensson.

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
tisdag 07 maj
01:00 Vancouver Canucks - Edmonton Oilers NHL
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM
lördag 11 maj
12:20 Frankrike - Kazakstan VM
12:20 Storbritannien - Kanada VM
16:20 Poland - Lettland VM
16:20 Österrike - Danmark VM
20:20 USA - Tyskland VM
20:20 Norge - Tjeckien VM