SHL

LHC-stjärnan spelar ikväll – och riktar en känga till experterna

ANNONS

Linköpings fans kan andas ut. Skyttekungen Chad Kolariks knäskada från första matchen är inte värre än att han kan spela redan ikväll igen.
– Jag är okej. Men det finns nog andra spelare som är mer skadade än vad jag är, så jag kommer spela, absolut, säger han i en intervju med 24corren.se.

Linköpings skyttekung Chad Kolarik åkte på en smäll på ena knäet i slutet av den första kvartsfinalen mot Frölunda i lördags.
Men LHC-fansen kan andas ut. Det är ingen fara med amerikanen. Han spelar i kvällens match.
– Jag är okej. Men det finns nog andra spelare som är mer skadade än vad jag är, så jag kommer spela, absolut, säger han i en intervju med 24corren.se.

Kolarik fick massiv kritik efter senaste matchen sedan han missat ett friläge strax efter att han själv gjort 2-1. Han drog klubban mellan benen, fintade bort målvakten Linus Fernström men sköt pucken över mål. Men kritiken ger han, med all rätt, inte speciellt mycket för.
– Så kallade experter och reportrar har sina åsikter. Men jag tänker inte innan. Jag gör bara det som känns rätt där om jag träffat mål hade det mål. Jag har läst vad folk tycker. Wikegård och Bjorkleaf eller vad han heter heter, de tycker vad de tycker men jag har gjort 30 mål så jag tror att jag klarar mig.

Besked om Mattias Sjögrens sannolika avstängning har däremot fortfarande inte kommit – med runt sex timmar kvar till nedsläpp.

 

 

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 28 april
14:00 Sverige - Tjeckien U18-VM
16:00 Tappara - Pelicans Liiga
20:30 Colorado Avalanche - Winnipeg Jets NHL
23:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
måndag 29 april
02:00 Washington Capitals - New York Rangers NHL
04:30 Los Angeles Kings - Edmonton Oilers NHL
19:30 Skellefteå - Rögle SHL
22:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
torsdag 02 maj
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games