Nyheter

Svensklaget illa ute – trots Bergfors fullträff

Niclas Bergfors och Richard Gynges Admiral Vladivostok är illa ute i Gagarin Cup-slutspelet. Detta efter att man i dag åkt på sin andra raka förlust i åttondelsfinalserien mot Metallurg Magnitogorsk. Dagens slutsiffror skrevs till 5-3 sedan Sverigebekantingen Chris Lee satt spiken i kistan med det avslutande målet i tredje perioden.

Admiral var dock länge och väl med spelmässigt i matchen och hade med marginalerna på sin sida kunnat utjämna matchserien. Man vann exempelvis skotten i matchen med 35-27, men lyckades inte förvalta lägena i tillräcklig utsträckning när de dök upp.

En som dock lyckades näta i matchen var Bergfors, som utjämnade ställningen till 1-1 endast 54 sekunder in på den andra perioden. Tyvärr för Admirals och Bergfors del tog det dock mindre än två minuter efter målet innan Magnitogorsk ryckt åt sig en tvåmålsledning som man sedan aldrig släppte.