Rögle BK

Succé i norr – på väg tillbaka till Rögle

ANNONS

Det var Rögle han hamnade i efter sina juniorår i Nordamerika. Nu kan Asplövens forward Simon Olsson vara på väg tillbaka till Ängelholm, uppger Helsingborgs Dagblad.
– Jag kan varken bekräfta eller dementera, säger sportchefen Anders ”Masken” Carlsson till tidningen.

Fjolåret i Örebro och Karlskoga var tufft, men den här säsongen har det vänt. Simon Olsson har återfått självförtroendet efter flytten upp till Haparanda och Asplöven där han är lagets bästa poängplockare med 27 poäng (7+20) på 41 matcher.

Nästa säsong kan det bli en lång flytt för Olsson. Enligt Helsingborgs Dagblad ska den 24-årige forwarden vara på väg tillbaka till Skåne och Ängelholm för spel i Rögle.
– Det kan jag inte svara på. Jag kan varken bekräfta eller dementera, vilka spelare vi jobbar med inför nästa säsong kan jag inte prata om i media. Det fungerar inte riktigt så, säger sportchefen Anders Carlsson till Helsingborgs Dagblad.

Det var i just Rögle som Simon Olsson gjorde allsvensk debut 2010. Han stannade i klubben till 2012, då han gick till Örebro efter att ha varit med om att spela upp RBK i elitserien. På 185 allsvenska matcher med Rögle, Örebro, Karlskoga och Asplöven har Olsson samlat ihop 100 poäng (30+70).

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL