Tomas Skogs.
Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Tomas Skogs förlänger med Mora

ANNONS

Tomas Skogs blir kvar på Moras tränarbänk. Via sin hemsida meddelar klubben att tränaren förlängt sitt kontrakt.

Den assisterande tränaren Tomas Skogs nya kontrakt med Mora sträcker sig över säsongen 2024/25.

Det känns väldigt bra att Tomas, som är en nyckelpjäs i organisationen med sin kunskap, fortsätter ännu en säsong, säger sportchefen Andreas Hägglund.

Skogs anslöt till Moras ledarteam som fystränare inför säsongen 2022/23, innan han förra säsongen fick en utökad roll som assisterande tränare i kombination med sitt fystränaruppdrag. Nu fortsätter 40-åringen med samma upplägg den kommande säsongen.

– Det här känns jätteroligt! Jag trivs som fisken i vattnet här i Mora. Jag tycker det var ett lärorikt år tillsammans med Daniel och Fabian som utvecklade mig mycket. Det känns roligt att få ännu mer ansvar kommande säsong, en säsong som känns väldigt spännande på förhand. Visst har vi tappat många tongivande spelare men vi har också fyllt på med många spännande nya spelare som ska bli väldigt roligt att se när vi går på is i augusti, säger Skogs.

Sedan tidigare har huvudtränaren Daniel Hermansson och målvaktstränaren Karl Malmquist kontrakt över den kommande säsongen. I våras stod det klart att den assisterande tränaren Fabian Gunnarsson lämnar klubben för ett jobb som assisterande tränare i schweiziska Rapperswil-Jona.


TV: Forsling och Stenlund om vägen till Stanley Cup-titeln

Den här artikeln handlar om: