Gustav Berglund, Keving Engvall och Didrik Jansson är samtliga Hockeyettan-spelare som står vid ett vägskäl.
Bildbyrån
HockeyEttan

Vägskälet – spelarna som måste göra verklighet av sin potential

Hockeyettan är proppad med spelare som har enorm potential, men det gäller att få ut den också. Idag riktas strålkastarljuset mot ett grupp spelare som gjort det bra i ligan och omtalats som spännande framtidsmän, men som inte fått det att släppa fullt ut ännu. De har kommit till ett vägskäl, ska det släppa och göras något av potentialen är det nog dags att det händer nu. 

De har verktygslådan proppad med det där lilla extra som gör att de har alla möjligheter att bli attraktioner i Hockeyettan och lyfta mot högre nivå, men trots flera säsonger i ligan har det inte riktigt släppt ännu. Det finns sparkapital att ta av och från sidan av börjar vi bli lite otåliga, är det inte dags för det där slutgiltiga genombrottet snart?

Idag har det blivit dags att ta en närmare titt på tio spelare i Hockeyettan som det talats om som lovande, kanske till och med som blivande stjärnor, men som ännu inte fått ut sin fulla kapacitet. Spelare med en enorm potential, men som börjar närma sig ett vägskäl. För någonstans är det ju trots allt så att om man inte omsätter sin talang i praktiken riskerar det att inträda ett visst mått av stagnation.

Med andra ord är det här en samling spelare som har en riktig nyckelsäsong framför sig. Möjligheterna är oändliga och ”the sky is the limit”, men då gäller det också att ta tillvara på det de har fullt ut.

Vilka kommer att lyckas?

Här är tio spelare som står vid ett vägskäl – det är dags att kliva fram och göra verklighet av den stora potentialen nu.&

LÄS VIDARE MED PLUS
Månadsvis
69 kr / mån
Tillgång till allt material på Hockeysverige.se
Ingen bindningstid
Förnyas automatiskt
Årsvis
659 kr / år
Tillgång till allt material på Hockeysverige.se
Förnyas automatiskt
Den här artikeln handlar om: