Timothy Liljegren.
Foto: Bildbyrån (Montage)
NHL

Uppgifter: Timothy Liljegren framtid fortsatt oviss - tyst från Toronto

ANNONS

Har Timothy Liljegren gjort sin sista match i Toronto Maple Leafs? 
Svensken verkar åtminstone inte vara klubbens högsta prioritet i nuläget. 

Medan free agency närmar sig och Timothy Liljegrens framtid i Toronto Maple Leafs fortsatt är oviss, sipprar nu nya uppgifter ut.

The Athletic’s Joshua Kloke skriver att det inte förts någon särskild dialog mellan Toronto och Liljegrens läger när det gäller ett nytt kontrakt. Istället väntas Leafs vänta och se hur free agency-marknaden formar sig innan de tar ett beslut, rapporterar Kloke. 

Detta kommer efter att Timothy Liljegren fullbordat det andra året på sitt tvåårskontrakt från 2022 utan att imponera. Den 25-årige backen som nu sitter på ett utgående avtal verkar inte ha tagit de steg som klubben hoppades på och har tidigare uttryckt sitt missnöje med sitt egna spel. Samtidigt kämpade han under 2023/24 med en fotledsskada och kom därmed endast till spel i 55 grundseriematcher. 

I slutspelet kom Liljegren till spel i sex matcher, men petades vid ett tillfälle från uppställningen. Kanske talar det hela för osäkerheten kring framtiden i Toronto för den Kristianstad-fostrade backen som valdes av klubben i första rundan av NHL-draften 2017.


TV: Linus Ullmark om trejdrykten och framtiden i Boston

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL