Daniel Hermansson.
Timrå IK

Mora vann efter drömstart

Mora behövde ingen lång startsträcka för att komma igång i kvällens möte med Timrå. Redan efter nio minuter hade man överlistat motståndarnas målvakt Mika Norja vid tre tillfällen, och avgjort matchen.

Brett Palin sköt 1-0 efter 49 sekunder, Alexander Hilmerson utökade efter drygt tre minuter, och när klockan stod på 9:01 avslutade Daniel hermansson målexplosionen med sitt 3-0-mål.

Timrå undvek emellertid att bli förnedrade, och spelade 2-2 sett över de sista 51 minuterna. Faktum är att det blev en viss spänning i matchen när både Christoffer Forsberg och André Hult gjorde mål för den krisande klubben, men man fick inte med sig några poäng hem.

I stället satte Jerry Polastrone 4-2, och sen avslutade Brynäslånet Mattias Nörstebö målskyttet i matchen med sitt 5-2-mål i slutet av den andra perioden.

Mora klättrade upp till femte plats i och med segern. Timrå är precis över kvalstrecket.