Två mål för Loa Milfors när Djurgården besegrade Brynäs

Djurgården vann mötet med Brynäs borta med 3-2 (0-0, 1-0, 2-2) på söndagen i J20 Nationell norra herr.

– En rolig match med slutspelskaraktär. Varenda millimeter är det kamp om där ute. Tycker det är synd att vi inte lyckas sätta våra lägen i andra perioden. Men är nöjd med prestationen och extremt hög nivå på hockeyn där ute idag, kommenterade Brynäs tränare Victor Grönberg.

Segern var Djurgårdens femte på de senaste sex matcherna.

Den första perioden slutade mållös. Det var först 18.20 in i andra perioden som Djurgården tog ledningen genom Anton Frondell på pass av Loa Milfors och Linus Eriksson.

6.21 in i tredje perioden nätade Brynäs Mai Crnkic på pass av Eric Hultgren och Pontus Falk och kvitterade för Brynäs.

10.04 in i perioden slog Loa Milfors till framspelad av Anton Frondell och Elias Degnell och gav laget ledningen för Djurgården.

Efter 16.58 slog Loa Milfors till på nytt på pass av Anton Frondell och Elias Degnell och ökade ledningen för Djurgården.

Brynäs reducerade till 2-3 med 24 sekunder kvar att spela genom Noel Nordh assisterad av Eric Hultgren och Anton Johannesson. Fler mål än så blev det inte för Brynäs.

Loa Milfors gjorde två mål för Djurgården och ett assist och Anton Frondell stod för tre poäng, varav ett mål.

Det här var Brynäs tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Djurgårdens fjärde uddamålsseger.

Det här betyder att Brynäs ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Djurgården på första plats.

Nästa motstånd för Brynäs är Modo J20. Lagen möts fredag 3 november 18.00 i Hägglunds Arena. Djurgården tar sig an AIK hemma lördag 4 november 13.00.