Tredje perioden avgörande när Brunflo J20 föll mot Teg J20

Brunflo J20 var med bra hemma mot Teg J20 i J20 Region norr B herr, men föll trots det med 1-3 (1-1, 0-0, 0-2). Avgörandet kom i tredje perioden, där Teg J20 var hetare.

Första perioden var jämn. Teg J20 inledde bäst och tog ledningen genom Albin Ringbro efter 4.42, men Brunflo J20 kvitterade genom Olle Alander Bäckman efter 11.32.

Andra perioden blev mållös. I tredje perioden var Teg J20 starkast och gick från 1-1 till 1-3 genom två snabba mål i slutet av perioden av Folke Nordbrandt och Oscar Sjöström och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 33 sekunder kvar att spela.

Det här betyder att Brunflo J20 ligger kvar på åttonde och sista plats i tabellen, och Teg J20 på tredje plats.

I nästa omgång har Brunflo J20 Njurunda hemma i Klanghallen, måndag 27 november 19.30.