Stark defensiv när Halmstad J20 vann mot Bäcken

Fyra egna mål – men inte ett enda för Bäcken. Halmstad HF tog en klar seger borta mot Bäcken i J20 Region syd herr. Slutresultatet blev 0-4 (0-1, 0-2, 0-1).

Segern var Halmstad HF:s åttonde på de senaste tio matcherna, och sjätte raka segern på bortaplan.

Halmstad HF tog ledningen efter 13 minuters spel, genom Wiggo Karlsson framspelad av Emil Sahlin och Filip Lidman. I andra perioden var Halmstad HF starkast och gick från 0-1 till 0-4 genom mål av Marius Fjell, Lucas Angelström och Tim Bergström.

Det här betyder att Halmstad HF ligger på fjärde plats i tabellen, och Bäcken är på sjunde plats.

Bäcken möter Karlskrona i nästa match borta lördag 18 november 14.00. Halmstad HF möter samma dag Borås borta.