SSK J20 upp i topp efter tvåpoängare mot Färjestad

Tack vare 3-2 (0-1, 0-1, 2-0, 0-0, 1-0) efter straffar hemma mot SSK J20 är SSK J20 ny serieledare i J20 Nationell södra herr. Laget ligger på samma poäng som tvåan Växjö men toppar tabellen. Växjö har dock en match mindre spelad. Efter söndagens match i Scaniarinken ligger Färjestad på första plats.

Efter nio matcher i rad med poäng blev det till slut förlust för Färjestad.

Färjestad tog ledningen efter 14 minuters spel, genom Elliot Ståhlberg framspelad av Elias Straume Vatne och Hugo Hell. Efter 5.42 i andra perioden nätade Elias Straume Vatne, och gjorde 0-2. SSK J20 vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 0-2 till 3-2 i tredje perioden.

Fjärde perioden blev mållös.

Det här var SSK J20:s fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Färjestads fjärde uddamålsförlust.

Nästa motstånd för SSK J20 är Frölunda. Lagen möts lördag 4 november 16.30 i Frölundaborg. Färjestad tar sig an HV 71 hemma fredag 3 november 18.35.