Sollentuna har fyra raka segrar – vann mot Värmdö med 5-3

Sollentuna är i bra form just nu. På måndagen kom seger nummer fyra i rad, efter 5-3 (3-2, 1-1, 1-0) borta mot Värmdö. Det innebär också att Värmdö har 15 raka förluster i J20 Region öst herr.

I första perioden var det Sollentuna som var starkast. Laget vann perioden med 2-3.

Sollentuna gjorde 2-4 genom Rickard Pärmeteg efter 5.48 i andra perioden.

Efter 8.29 av perioden kunde Theodor Holmström göra 3-4 för Värmdö. 13.49 in i tredje perioden slog Mio Kleffner till på pass av Rickard Pärmeteg och ökade ledningen för Sollentuna. 3-5-målet blev matchens sista.

Sollentunas Rickard Pärmeteg stod för tre poäng, varav ett mål. Oliver Ahlén Andersson gjorde ett mål och totalt tre poäng för Värmdö.

Med tre omgångar kvar är Värmdö sist i serien, och Sollentuna är på sjätte plats.

Lördag 18 november möter Värmdö Nyköping hemma 16.00 och Sollentuna möter Wings Arlanda hemma 17.30.