Seger för Borlänge med 5-1 mot Orsa

Borlänge vände och vann mötet i J20 Region väst herr på bortaplan mot Orsa, med 5-1 (0-1, 2-0, 3-0).

Borlänges tränare Mikael Andersson:

– Efter en ganska dålig start kommer vi igen och spelar riktigt bra med puck, bra tempo matchen igenom och vi vinner rättvist.

Orsa startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 3.17 slog Kasper Björck till assisterad av Hugo Dengg och Isak Sjöberg. Efter 1.11 i andra perioden nätade Axel Stoltz, framspelad av Felix Nilsson Apelgren och Albin Fjelling och kvitterade för Borlänge.

Arvid Lundin gjorde dessutom 1-2 efter 18.13 på pass av Olle Sandell och Albin Fjelling.

I tredje perioden var Borlänge starkast och gick från 1-2 till 1-5 genom mål av Noah Liwanu Menhart, Oskar Granström och Petter Gustavsson och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 1.53 kvar att spela.

Det här betyder att Orsa är kvar på åttonde och sista plats, och Borlänge stannar på fjärde plats, i tabellen.

Lördag 25 november möter Orsa Hudiksvall borta 12.00 och Borlänge möter Strömsbro borta 12.30.