Malung vann stort senast – nu tog Hudiksvall revansch

Det var ombytta roller när Hudiksvall tog emot Malung i Holmen Center på lördagen. Hudiksvall vann matchen i J20 Region väst herr med 2-0 (1-0, 1-0, 0-0). I lagens senaste möte såg det annorlunda ut, då vann Malung med hela 8-3.

Hudiksvall tog ledningen efter 13 minuters spel, genom Algot Melin assisterad av Sebastian Larsson och Wincent Enarsson. Efter 5.27 i andra perioden nätade Wincent Enarsson, på pass av Sebastian Larsson och Martin Brink och gjorde 2-0. I tredje perioden höll Hudiksvall i sin 2-0-ledning och vann.

För hemmalaget betyder resultatet sjätte plats i tabellen. Malung är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Hudiksvall är Orsa. Malung tar sig an BIK Karlskoga J20 borta. Båda matcherna spelas lördag 25 november 12.00.