Målfest när Östersund krossade Brunflo J20 i Klanghallen

Östersund hade inga problem med Brunflo J20 i J20 Region norr B herr, och vann borta med utklassningssiffrorna 10-0 (2-0, 3-0, 5-0).

Vinsten mot Brunflo J20 innebär att Östersund har sju segrar i rad på bortaplan.

Östersund startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av William Larsson och Elton Lilja. Det var bara början för Östersund. Östersund stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 0-2 till 0-5. Östersund fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-0. Målen i sista perioden gjordes av Bill Humble, Dennis Bergsten, Felix Jegander, Eric Karlsson och Isak Brandt.

Ebbe Dahlén gjorde ett mål för Östersund och spelade fram till fem mål, Bill Humble stod för fyra poäng, varav ett mål, Elton Lilja gjorde två mål och två assist, William Larsson gjorde ett mål och två assist och Isak Brandt gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Brunflo J20 har en vinst och fyra förluster och 8–42 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Östersund har fyra vinster och en förlust och 39–12 i målskillnad.

Brunflo J20 stannar därmed på åttonde och sista plats, och Östersund toppar fortfarande tabellen.

Brunflo J20 tar sig an Teg J20 i nästa match hemma lördag 18 november 16.00. Östersund möter samma dag 16.15 AIK Härnösand hemma.