Luleå vann efter drömvändning i andra mot AIK

Bortalaget AIK ledde matchen mot Luleå inför andra perioden. Men där fick Luleå rejäl utdelning med tre raka mål. Till slut blev det 7-4 (1-1, 3-0, 3-3) i matchen i J20 Nationell norra herr.

Första perioden var jämn. Luleå inledde bäst och tog ledningen genom Isac Hedqvist efter 5.42, men AIK kvitterade genom Elliot Sigrell efter 15.58. Luleå spelade bra i andra perioden och gick från 1-1 till 4-1 genom mål av David Granberg, Elias Callgren och Isac Hedqvist. Tredje perioden slutade 3-3 och Luleå vann matchen med 7-4.

Luleås Isac Hedqvist stod för två mål och två assists.

Luleås nya tabellposition är tredje plats, medan AIK är på tionde och sista plats.

I nästa match, lördag 18 november 12.00, har Luleå Djurgården hemma i Lulebohallen, medan AIK spelar borta mot Skellefteå AIK J20.